23
oct.

L'experiència de les trobades digitals de les nostres comunitats de veïns ha sigut totalment satisfactòria. Són més curtes i més eficients i els veïns estan molt contents

24
jul.

Amb la publicació del nou Decret Llei 24/2020 del 23 de juny de la Generalitat de Catalunya, s'adopten un seguit de mesures que afecten les Comunitats de Propietaris en Règim de Propietat Horitzontal

18
jul.

El Govern estén a bona part de l'àrea metropolitana de Barcelona, la Noguera i la resta del Segrià mesures contra la COVID-19 davant l’augment de contagis dels últims dies

10
jul.

Com sabeu, arrel de la publicació de la RESOLUCIÓ SLT/1648/2020 és obligatori l'ús de mascaretes en la via pública i espais oberts així com intensificar les mesures de prevenció

01
jul.

En relació a la situació generada per la COVID-19 i un cop finalitzat la declaració d’Estat d’Alarma, a Catalunya resten vigents les següents disposicions:

22
juny

Seguim informant de les novetats que afecten la nostra activitat i serveis. Amb l'aixecament de l'Estat d'Alarma i l'inici de la represa

28
maig

És important seguir unes mesures higienicosanitàries per protegir-nos contra la Covid-19

25
maig

Per donar resposta a aquesta nova etapa el nostre equip de professionals ja prepara les pròximes fases de la desescalada del confinament

24
maig

Totes les regions sanitàries de Catalunya ja han entrat a la fase 1, incloses les de Barcelona i l'àrea metropolitana que encara estaven en una fase 0 intermitja. Aclarim aquí que implicacions té:

05
maig

Organ, especialista en solucions immobiliàries, ha posat en marxa diverses iniciatives i millores per seguir estant al costat dels seus clients en l'actual situació de crisi a conseqüència de la Covid-19. 

27
abr.

Des del passat dia 18 d'abril en el qual es va anunciar que s'autoritzaria als nens i nenes a sortir dels seus habitatges, s'han produït una sèrie d'informacions que han generat dubtes en la ciutadania i en concret en l'àmbit de les comunitats de propietaris existeix una gran confusió sobre la utilització de les zones comunes i espais comunitaris.

23
abr.

Alguns dels aspectes positius que està provocant l'actual situació de confinament de la societat per pandèmia, és l'acceleració de la transformació digital en l'àmbit domèstic i de les PIMES. Així, en pocs dies tots hem après a teletreballar, a realitzar videoconferències, etc.

23
abr.

Us volem desitjar una bona Diada de Sant Jordi, aquest any des de casa.Esperem que aviat poguem tornar a gaudir d'aquesta i tantes altres fantàstiques festes amb normalitat.

07
abr.

A ORGAN hem iniciat dues campanyes solidàries en relació amb la crisi sanitària de la COVID-19. Creiem que les empreses han de ser elements que fomentin els teixits socials i la cohesió de les comunitats més d'aportar valor afegit.

07
abr.

L' 01/04/2020 s'ha publicat al BOE el Decret Llei que regularà els ajuts als lloguers durant aquest període de crisi pel Coronavirus i els mesos posteriors a la declaració de l'Estat d'Alarma del dia 14/03/2020.

31
març

En aquests moments delicats, des d’ORGAN, creiem que hem d'assessorar i estar a por dels nostres clients. Hem de vetllar pel bon funcionament de les comunitats de propietaris i pisos de lloguer que gestionem. 

27
març

Donada la situació de total excepcionalitat que vivim com a societat aquests dies, des d'ORGAN fem una crida a tots els agents implicats en el sector immobiliari perquè fem reflexió i pensar què és el que la societat espera de nosaltres.

Hem volgut avançar-nos a situacions de risc i per això hem elaborat un pla d'actuació intern enfocat a assessorar als nostres clients i intervinents (tant arrendadors com arrendataris) amb l'objectiu de trobar sortides raonables, equilibrades i realistes a les diferents situacions que segur que ens trobarem aquests mesos. A continuació es pot llegir el comunicat enviat:

23
març

Per a portar de millor manera aquesta situació, us compartim una sèrie de consells per a portar el teletreball tan bé com sigui possible

20
març

Donada la situació actual i l'augment constant de casos positius, és importantíssim complir amb les mesures de confinament imposades per les autoritats. De la mateixa manera, és molt probable que algun veí de el mateix edifici pugui contagiar-se i per això hem de conèixer el protocol i les recomanacions d'actuació en aquests casos.

17
març

El RD 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, limita la llibertat de circulació de les persones.

17
març

En compliment del Reial Decret de declaració de l'Estat d'Alarma a tot el territori, i com us venim informant des de la setmana passada, creiem de vital importància atendre de forma estricta a totes les mesures i recomanacions que ens transmeten les Administracions Públiques.

17
març

Després de la declaració de l'estat d'alarma, és d'especial importància complir amb les restriccions de moviments i amb les recomanacions de prevenció per evitar la propoagación de virus. L'objectiu és aconseguir, entre tots, reduir el creixement de la corba de contagis. Les comunitats de propietaris i els edificis residencials, així com els d'oficines i negocis, són un element de vital importància per a aconseguir-ho.

Us deixem amb unes recomanacions:

13
març

En compliment de les darreres mesures anunciades i les recomanacions que les diferents associacions empresarials i col·legials ens han fet arribar per controlar els contagis cal posar especial atenció en les mesures preventives dins les Comunitats de Propietaris i edificis.

    contactes

    Oficines Centrals Sant Cugat

    Francesc Moragas 17-19

    Tel. 93 544 16 55
    E-Mail: info@organ.es

    Punt de Servei Rubi

    Ps. de les Torres 47, Rubi

    Tel. 93 544 16 55
    E-Mail: info@organ.es