dimarts, 7 d’abril de 2020
Món Organ Noticies COVID-19
#QUEDATACASA INICIATIVES SOLIDÀRIES D'ORGAN

A ORGAN hem iniciat dues campanyes solidàries en relació amb la crisi sanitària de la COVID-19. Creiem que les empreses han de ser elements que fomentin els teixits socials i la cohesió de les comunitats més d'aportar valor afegit.

La primera pretén conscienciar la gent de la importància de quedar-se a casa. ¡¡¡Ara comencem a veure que serveix d'alguna cosa!!! Els efectes del confinament comencen a tenir resultats positius en la saturació dels centres sanitaris i s'està aconseguint reduir el nombre de contagis.

Moltes petites, mitjanes i grans empreses estan sumant-se a la iniciativa de separar els seus logos per solidaritzar i intentar influir amb les seves marques. Clars exemples són Audi, CocaCola o McDonald 's.

Per això hem modificat el nostre logo, augmentant la distància entre cada un dels caràcters com a símbol de distanciament.

La segona iniciativa consistirà en donar les 4 cistelles de fruita que Refruiting ens lliura cada setmana a les nostres oficines a l'UCI de l'Hospital Vall d'Hebron per al personal sanitari. A l'tenir les oficines tancades, segur que les necessitaran molt més que nosaltres.

A més, aquells treballadors que compleixen (o han complert) anys durant aquest confinament, rebran una sorpreseta a casa en nom de tot l'equip de ORGAN.

#quedatacasa

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es