diumenge, 24 de maig de 2020
COVID-19
FASE 1 ALS EDIFICIS I LES COMUNITATS DE PROPIETARIS

Totes les regions sanitàries de Catalunya ja han entrat a la fase 1, incloses les de Barcelona i l'àrea metropolitana que encara estaven en una fase 0 intermitja. Aclarim aquí que implicacions té:

La Fase 1 suposa més llibertat per moure dins de la regió sanitària per fer activitats comercials, practicar esport o reunir-se amb altres persones (fins a un màxim de 10). A més, reobren més comerços i és obligatori l'ús de mascaretes en espais públics.


Pel que fa a edificis i comunitats de propietaris:

  • Es mantenen les mateixes franges horàries per sortides i pràctiques esportives ampliant el nombre de persones fins a 10.
  • S'aixequen les restriccions a la realització d'obres en habitatges habitats i espais comuns i sempre que s'observin les mesures de seguretat pertinents.
  • Es pot fer ús de les zones comunitàries sense contacte físic, així com obrir pistes a l'aire lliure portant mascareta i amb la distància de seguretat.
  • Fins a entrar en la fase 2, segueixen sense poder-se utilitzar parcs infantils o equipaments de les zones comunitàries per a realitzar activitats que suposin contacte, de la mateixa manera que tampoc poden utilitzar les piscines.

Informarem detalladament sobre l'ús de les piscines i equipaments un cop publicades les mesures definitives. Els proveïdors ja han adoptat les mesures necessàries per garantir la qualitat de l'aigua de cara a la temporada de bany.



contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es