divendres, 23 d’octubre de 2020
COVID-19
Organ protegeix de la Covid-19 les seves comunitats amb juntes de veïns telemàtiques

L'experiència de les trobades digitals de les nostres comunitats de veïns ha sigut totalment satisfactòria. Són més curtes i més eficients i els veïns estan molt contents

A Organ oferim a les nostres comunitats de veïns un servei integral d'administració de finques amb totes les mesures de seguretat contra la Covid-19 des de l'inici de la pandèmia, ja que, fins i tot, ens vam avançar a les darreres mesures proposades pel Govern català en l'àmbit de l'administració de finques i des del mes de maig celebrem juntes de veïns telemàtiques.

Recordem que durant l'Estat d'alarma es van prohibir les reunions de veïns i que des de finals de setembre el Govern de la Generalitat manté també la prohibició d'organitzar reunions de propietaris de més de sis persones.


Juntes telemàtiques per garantir la màxima seguretat

Conscients de la gravetat de la situació i amb plena consciència social, a Organ coordinem juntes ordinàries i extraordinàries entre els diferents veïns mitjançant la plataforma digital Microsoft Teams per tal de continuar oferint aquest servei tan important per a les comunitats i garantir la seguretat de tots els veïns.

Fins ara, l'experiència de les trobades digitals de les nostres comunitats de veïns ha sigut totalment satisfactòria. Són més curtes i més eficients i els veïns estan molt contents.

El nostre personal atén tècnicament als veïns més grans i amb més desconeixement tecnològic perquè es puguin connectar a la reunió a través del seu ordinador o dispositiu mòbil.

Totes les reunions de comunitats de veïns les hem celebrat de forma virtual amb l'excepció d'alguns pocs casos de reunions presencials amb comunitats petites, però sempre respectant la normativa vigent de reunions de menys de sis persones.

A Organ ens esforcem, dia a dia, per oferir el millor servei a les nostres comunitats de veïns tot i les circumstàncies adverses que estem vivint. Si busques un administrador de finques que ofereixi un servei de qualitat i amb totes les garanties sanitàries, Organ ha de ser la teva elecció.


contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es