dimarts, 12 de març de 2024
Noticies
Les cinc millors ciutats del Vallès on invertir en béns immobles

 Ciutats que destaquen per oferir una alta qualitat de vida sense renunciar a oportunitats úniques i prometedores 

Si estàs considerant fer una inversió immobiliària a Catalunya, en especial a la zona del Vallès, una de les zones més dinàmiques del territori i que se situa molt a prop de la capital catalana, t’expliquem les cinc millors ciutats per fer-ho. Ciutats que destaquen per oferir una alta qualitat de vida sense renunciar a les oportunitats úniques i prometedores de les ciutats. I és que, com diu el refranyer popular, “Com el vallès, no hi ha res”. 

Si estàs pensant a adquirir un habitatge o finca en alguna d'aquestes ciutats, Organ et pot ajudar, tenim una gran experiència en la compravenda, disposem de personal qualificat i t'acompanyem en tot el procés des de la localització de l'immoble fins a l'entrega de claus de la teva nova casa.


1. Sabadell: La ciutat on es fusiona modernitat i història

Sabadell, la cocapital del Vallès Occidental, destaca pel seu mosaic de modernitat i història que captiva a qualsevol. Al cor del nucli antic, els carrers empedrats són testimonis del seu passat ric en anècdotes i fites. La plaça de Sant Roc, amb la seva església gòtica, és un pòrtic cap al temps antic i, en contrast, barris com el de Can Rull i Can Llong presenten una arquitectura més contemporània, revelant la vitalitat d'una ciutat que abraça el futur sense oblidar el passat. Aquesta dualitat enriqueix la paleta immobiliària de Sabadell, oferint propietats que s'adeqüen a diferents gustos i estils de vida. Des de xalets moderns amb jardins exuberants, fins a apartaments acollidors en edificis amb encant, Sabadell té una gran varietat d'opcions que defineixen la seva identitat única, que agradaran a inversor que necessitin que el seu actiu no perdrà valor.

Mentre que la ciutat vella de Sabadell, la vida cultural floreix amb teatres com l'Ateneu i l'Auditori, amb varietat d'espectacles i esdeveniments i desenes de restaurants, cafeteries i botigues locals, a les afores de la ciutat, posen l'accent en les zones verdes, ideals per a famílies que busquen un ambient tranquil.


2. Terrassa: El refugi verd prop de Barcelona

Terrassa, als peus de la Mola i de la Serra de Collcardús és un refugi verd per als amants de la natura i l'harmonia urbana. El Parc de Vallparadís, un tresor verd amb llacs i zones d'esbarjo, és una invitació a connectar amb la natura. Els barris més populars es barregen amb les zones més residencials i ofereixen una paleta d'opcions. En aquesta altra cocapital del Vallès Occidental, el mercat immobiliari reflecteix un equilibri entre natura i urbanitat, amb propietats que van des de pisos amb vistes panoràmiques fins a xalets amb amplis jardins i en el que els inversors trobaran diversos preus. Terrassa es caracteritza pel seu estil de vida que fusiona la comoditat de la ciutat amb la serenitat del verd.

Terrassa, compta amb un centre històric amb un encant únic amb carrers empedrats i edificis amb detalls arquitectònics que denoten la riquesa històrica de la ciutat. L'església del Sant Esperit de Terrassa, ubicada a la plaça Vella i altres monuments ofereixen un viatge en el temps i el barri modernista, amb les seves cases d'estil modernista, és una atracció per als amants de l'arquitectura. A banda, les zones residencials de Terrassa, com Can Roca i Can Palet, destaquen per les seves propietats exclusives. Amb àrees verdes, parcs i serveis a prop, aquests barris ofereixen una qualitat de vida excepcional i és que la ciutat egarenca brinda una gran diversitat de barris i estils de vida, per als qui volen una fusió perfecta entre la natura i la ciutat.


3. Sant Cugat: Alta qualitat de vida 

Sant Cugat, un sinònim de ciutat, verda i segura i brilla amb una llum pròpia dins del Vallès. El seu centre històric compta amb una gran oferta de comerços i serveis per a tots els gustos i convida a passejar. La icònica plaça d'Octavià, amb el Monestir, emana una atmosfera de serenitat i noblesa. En el centre podem trobar des de les típiques cases de poble amb edificis plurifamiliars. Altres zones com Can Trabal i Valldoreix ofereixen propietats exclusives. Sant Cugat és una aposta segura per a fer una inversió immobiliària, donat què el seu interès per viure-hi es manté amb el pas del temps.

Per la seva banda, el barri de la Floresta, disposa de residències de tota mena des de petits habitatges fins a exclusives finques, la majoria amb vistes panoràmiques. Valldoreix i la Floresta són dues zones tranquil·les i apartades de sorolls, ofereixen residències de diferents mides, però la majoria jardins i piscines, una barreja equilibrada entre la natura i elegància. Des dels xalets amb àmplies terrasses fins als apartaments amb detalls d'alta gamma. A Sant Cugat la majoria dels carrers són arbrats, i hi ha parcs a cada barri. 

Sant Cugat és un paradís residencial, amb propietats que s'integren harmoniosament amb l'entorn.


4. Granollers: La ciutat emergent del Vallès amb moltes oportunitats immobiliàries

Granollers, la capital del Vallès Oriental, és un pol d'innovació i oportunitats immobiliàries. El seu barri antic, amb la plaça de la Porxada com a epicentre, respira història comercial i, alhora, el mercat de Can Trull, amb el seu esperit animat, és una finestra a la vida quotidiana. Barris com Les Franqueses i La Porxada ofereixen un equilibri entre la tradició i la modernitat. El mercat immobiliari de Granollers reflecteix aquesta dinàmica, oferint una varietat d'opcions que van des de pisos moderns fins a masies amb encant que la situa com a ciutat emergent. La ciutat és una oportunitat emergent per als inversors que busquen diversificar carteres.

Granollers, amb el seu nucli antic, transporta els visitants a èpoques passades amb carrers estrets amb botigues locals que creen una atmosfera pintoresca i acollidora. La catedral de Granollers, amb la seva arquitectura gòtica, és una altra joia històrica. La diversitat de propietats, des de pisos elegants fins a àtics amb vistes, estan pensades per a diferents estils de vida.


5. Cerdanyola del Vallès: La ciutat a prop de les universitats ii la innovació

Cerdanyola del Vallès és un atractiu per a les famílies que volen apostar pel coneixement. La seva proximitat a la Universitat Autònoma de Barcelona i altres centres d'investigació com el Sincrotró ALBA i les empreses que li donen servei, l'han convertit en un pol d'activitat acadèmica i empresarial. Cerdanyola compta amb el barri de Bellaterra, on trobem residencies i xalets elegants, mentre que la zona de Ca n'Aurell, amb un nou desenvolupament immobiliari, és prometedor per als inversors que busquen propietats amb grans sortides.

Cerdanyola conserva l'encant tradicional i l'església de Sant Martí, amb la seva arquitectura romànica, té una presència imponent, així com els carrers Major i Girona que faciliten una mirada a la història local amb botigues i restaurants.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es