dimecres, 30 d’octubre de 2019
Propietats
Busques segona residència? Aquest pis amb encant a Vielha et sorprendrà

Habitatges amb 2, 3 o 4 habitacions i dúplex, d'obra nova, amb cuina i lavabos totalment equipats i situats a una zona tranquil·la i residencial de la capital de la Vall d'Aran


Si estàs buscant una segona residència on passar els teus moments d'esbarjo o tranquil·litat, no desaprofitis l'oportunitat d'aquest conjunt residencial d'obra nova ubicat a Vielha, un conjunt residencial que compta amb 27 habitatges per estrenar.




Aquests nous habitatges de 2, 3 o 4 habitacions estaran en edificis independents, el que garanteix unes condicions òptimes de ventilació i assolellament, amb façanes de pedra típiques de zones de muntanya, adaptades especialment a la climatologia local. Amb tot, una construcció que respon fidelment a les necessitats de confort i eficiència energètica.




La cuina dels nous habitatges està totalment equipada: forn, rentaplats, vitroceràmica, frigorífic i armaris, tots amb una nova tecnologia de superfície antibacteriana, que elimina els productes químics i facilita una major neteja.




Tots els habitatges disposen de dos banys, tots dos amb vàter, mampara de dutxa i plat de dutxa. D'altra banda, totes les noves construccions comptaran amb termòstats individuals i amb control domòtic per gestionar fàcilment des de la distància, la calefacció i la llar de foc.


Les finestres, de PVC, estaran formades per vidres de baixa emissivitat per garantir un correcte aïllament tèrmic i acústic, mentre que el terra de les habitacions serà de parquet.




Amb tot, les llars del conjunt residencial, gestionat per Organ, estan situades a la zona alta del nucli antic de Vielha, capital de Vall d'Aran. Un entorn idíl·lic per gaudir de la naturalesa i els Pirineus, ideal per a la temporada d'esquí i fresc a l'estiu. Un poble amb encant i història.


Per qualsevol informació, podeu trucar a Organ al 93.544.16.55 o enviar un correu a: info@organ.es

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es