divendres, 22 de novembre de 2019
Propietats
Així és el sobreàtic dúplex que està en venda al centre de Sant Cugat

Situat al carrer Santa Maria, l'immoble, de 84 m² de construcció útil, disposa de 4 habitacions, 2 lavabos i sortida a l'exterior

T'has plantejat mai com seria viure al centre de Sant Cugat? T'agradaria sortir de casa i estar al bell mig carrer Santa Maria? Doncs ara tens l'ocasió, gràcies a aquest acollidor sobreàtic dúplex en venda situat al mateix eix comercial, un lloc ideal per tenir a mà tota mena de serveis i a menys de 5 minuts dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.




Amb 84 m² de construcció útil, l'habitatge, disposa de 4 habitacions, 2 lavabos, calefacció a gas i tancaments d'alumini. A més, ubicat a la 5a planta de l'edifici, la zona comunitària compta amb ascensor per accedir a l'immoble. 




La primera planta del pis es distribueix en una habitació individual i un lavabo complet i totalment reformat. D'altra banda, en aquesta planta s'hi troba la cuina, moblada, amb una sortida independent al safareig.



El saló menjador també està situat a la primera planta i disposa d'aire condicionat i sortida a la terrassa exterior, amb vistes al centre de Sant Cugat. La 2a planta compta amb les altres 3 habitacions i un bany complet. Una d'aquestes habitacions és doble i disposa també d'aire condicionat, mentre que l'altre actualment s'utilitza com a vestidor. Finalment, la planta superior té unes golfes molt il·luminades.


Amb tot, una residència ideal per sentir-se al bell mig del poble, amb tots els beneficis que això comporta, i amb sortida a l'exterior per poder contemplar les vistes del centre del municipi.










contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es